Financiering & Lease

Een volledig pakket voor uw auto

Naast onze uitgebreide kennis van onderhoud en reparatie van uw auto, hebben wij ons ook verdiept in de financieringsmogelijkheden. Wij zijn namelijk van mening dat u terecht moet kunnen bij één adres voor alles wat met uw auto te maken heeft. Dat is wel zo makkelijk en vertrouwd!

Autobedrijf Heining staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Op het gebied van financiering willen wij dan ook vlotte maar zeer betrouwbare service bieden. Bent u benieuwd welke financieringsmogelijkheden er voor u zijn? Neem dan contact met ons op.

Private finance

U heeft uw ideale auto gevonden, maar u wilt de aanschafprijs niet in één keer betalen. Denk dan eens aan financieren. Met Private finance financiert u uw nieuwe of gebruikte auto tegen heldere voorwaarden en een aantrekkelijk tarief. Omdat u zelf beslist over verzekering, onderhoud en reparatie houdt u volledig grip op uw autokosten.

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van een auto kopen, least u hem privé voor een langere periode. Ook bij Autobedrijf Heining kunt u terecht voor het leasen van uw nieuwe auto. Eigenlijk hoeft u alleen nog maar de benzine te betalen. Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand.

Financial lease

Bij financial lease bent u de eigenaar van de auto gedurende de periode van financial lease en ligt het economisch risico bij u. Dat wil zeggen dat u verantwoordelijk bent voor de wegenbelasting, verzekering en onderhoud en reparatie van de auto. Voor klanten met een eigen onderneming zorgt dit ervoor dat u de beschikking over een auto heeft die u nodig hebt, zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen.

Wilt u meer informatie?

Heining