Over ons

Autobedrijf Heining is al meer dan 28 jaar het vertrouwde autobedrijf in Hoevelaken en omstreken. Een echt allround autobedrijf waar aandacht voor de klant en vakkennis voorop staan.

Autobedrijf Heining is naast de verkoop van alledaagse auto’s gespecialiseerd in pick-up’s, oldtimers en youngtimers. Deze specialisatie is ontstaan door een jarenlange passie. Door de ruime kennis en ervaring op deze gebieden weten ook steeds meer klanten Autobedrijf Heining te vinden aan de Oosterinslag in Hoevelaken. Klanttevredenheid en gastvrijheid vinden Edwin en Esmeralda Heining erg belangrijk. Dit realiseren ze door een laagdrempelig contact en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

 

BOVAG 

Wij zijn erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Over Heining